Welkom bij Omnia College!

Ligt de wereld aan jouw voeten en leer je graag in de praktijk? Kom dan naar Omnia College in Gorinchem. 

Op Omnia College kun je kiezen voor bijna alle opleidingen van het vmbo: Economie & Ondernemen; Zorg & Welzijn; Horeca, Bakkerij & Recreatie; Bouwen, Wonen & Interieur; Produceren, Installeren & Energie en Mobiliteit & Transport. Dat is bijzonder, want zo is er altijd voor ieder wat wils!

LEKKER VEEL PRAKTIJK

In klas 1 en 2 krijg je iedere week al lekker veel praktijklessen in de Vakwerkklassen. Je kunt kiezen voor: de Techniekklas, de Koksklas, de Zorg & Welzijn klas, de Ondernemersklas of de Timmerklas. Na iedere periode mag je voor een andere Vakwerkklas kiezen. Zo kom je er vanzelf achter wat je echt leuk vindt. Als je het al weet, dan mag je in je favoriete klas blijven.

JE EIGEN LAPTOP

Je krijgt een eigen laptop van de school. Die gebruik je in bijna alle lessen. Dat maakt leren leuker en afwisselender. Ook kun je met je laptop goed in je eigen tempo werken.

MAAR ER IS MEER!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Sportklas, met supergave clinics van echte profs? Of kom lekker paardrijden in onze Paardenklas! Je snapt het al: op Omnia College leer je meer dan een vak alleen! Met alles wat je op Omnia College leert, ligt de wereld aan je voeten!

LEERLINGEN EN OUDERS TROTS OP OMNIA!

Onze leerlingen geven de school een 6.9! Dat is vergeleken met andere scholen hoog. Ouders geven ons zelfs een 8.5. Voor veiligheid scoren we een 9.2. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! 

MODERN SCHOOLGEBOUW

Je krijgt les in een modern en open schoolgebouw. Je zult je er vast en zeker prettig voelen. De praktijklokalen zijn echte werkruimtes. Zo hebben we een salon voor de Zorg & Welzijn klas en een grote horecakeuken voor de Koksklas. Er worden gastlessen gegeven door de beste vakmensen die er zijn. Dat is heel leerzaam!

Thirza koos voor haar toekomst op Omnia College
“Ik heb uiteindelijk gekozen voor het Omnia College, omdat ik hier de vakken kan volgen waar ik voor mijn vervolgstudie ook wat aan heb”
Een vak leren op Omnia vmbo Gorinchem
Kim koos bewust voor een school met verschillende vakopleidingen
Indy kiest op Omnia College voor alle richtingen
β€œDe vakwerkklassen zijn Γ©cht een aanrader!”
Damian ging af op de goede verhalen over Omnia College
β€œIk hoefde helemaal niet te wennen.”